lördag 13 november 2010

Anonym sa...
måste du bara ha dagens tjocktips, kan du inte både ha dagens tjocktips och dagens smaltips? PLZ
Svar på tal: OKEJ DÅ SOM DU VILL!! här kommer det:



DAGENS TJOCK OCH SMALTIPS
tjocktips: det är ju lördag, på lördagar brukar man ju äta något gott. Typ som chips och dippa, Potatischips innehåller cirka 520 kcal per 100g. En påse chips (300g) innehåller alltså cirka 1560 kcal. Så helst av allt
ska du gärna äta en chipspåsa själv, gärna mycket dippa till, handla två dippor för att vara säker på att det räcker gott om väl! Om det blir dippa över så dippa gärna godiset (du har väl godis, det är ju lördag?!) också, god dippa funkar till allt! (om dippa funkar till sallad, varför skulle det inte funka till godis liksom?)

Smaltips: Om du så gärna vill ha chips idag för att det är lördag så är det okej! Men ät bara 100 g chips, och om du tvunget måste ha dippa till så blanda dippan med fil istället, INTE gräddfil!! Men detta får du bara äta om du inte ätit något på hela dagen, ananrs är det ju risk att du blir fet, och det vill du ju inte?? Om du har ätit något annat idag så gå genast till toalletten, stoppa fingrarna i halsen, och spy! Sen är du fit for fight för lite chips.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar